Er det noe jeg ikke har vært største fan av, er det butikk-kjøpt sushi. For meg skal den være dagsfersk. Noe det ikke alltid er i matbutikken. Men! Noe jeg har funnet, og blitt hekta på i det siste er denne dagsferske, veganske sushien fra Rema 1000! For 30 kroner! (Eller skal jeg skrive 29.90, haha)

Jeg syns den er fantastisk god, og kjøpte like gjerne fire pakker i dag. Wops! Syns det er veldig greit å ikke måtte dra helt ned til byen hver gang jeg vil ha sushi. Men hvis jeg drar til byen, sverger jeg til Tammy Sushi som ligger på enden av Akerbrygge. Hvis du ikke har vært der burde du dra dit en gang. Fantastisk sushi som til og med har fått god kritikk av New York times. :-). De har vegansk sushi, og sushi med fisk, krabber etc. Nok matprat for i dag, haha! Ha en fin dag videre.

#mat #vegansk #kosthold #helse


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Oktober 2017Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits